Cosmetic & Plastic Surgery for men

Και οι άνδρες θέλουν τον πλαστικό τους!

pexels-photo-845413-minb

Οι σύγχρονες τάσεις και το life style της εποχής μας, θέλουν όχι μόνο την γυναίκα αλλά και τον άνδρα να δείχνει όσο γίνεται νεότερος, όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης.
Αρκετοί άνδρες όλων των ηλικιών επισκέπτονται σήμερα – περισσότερο από ότι παλαιότερα – έναν πλαστικό χειρουργό, για αισθητικούς λόγους, επιθυμώντας μια πιο συμμετρική μύτη, ένα αναζωογονημένο πρόσωπο, μια λεπτότερη μέση. Οι επεμβάσεις που εφαρμόζονται για την επίτευξη αυτών των στόχων, εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η ποιότητα του δέρματος, ο σωματότυπος, η ηλικία και η γενικότερη κατάσταση της υγείας.

ΠΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?

Η λιποαναρρόφηση και η εμφύτευση μαλλιών είναι οι επεμβάσεις που – κατά την δική μου εμπειρία – οι γυναίκες επιθυμούν να κάνουν οι σύντροφοί τους περισσότερο. Όπως είναι λογικό η λιποαναρρόφηση μπορεί να τους βοηθήσει να χάσουν τα περιττά παχάκια, που για τους άνδρες συσσωρεύονται συνήθως στην κοιλιά και στο πλάι της μέσης (σωσίβιο). Έπειτα, και τα μαλλιά είναι ένα σημείο πολύ σημαντικό για τους άνδρες και την εξωτερική τους εμφάνιση, το οποίο στις περιπτώσεις που υπάρχει αραίωση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς κι άλλες νέες εναλλακτικές τεχνικές.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ?

Οι λόγοι που οι άνδρες καταφεύγουν στις αισθητικές επεμβάσεις είναι πάνω κάτω αντίστοιχοι με των γυναικών. Για να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους με την βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης και φυσικά για να δείχνουν και κατά συνέπεια να νιώθουν νεότεροι. Και βέβαια ένας από τους βασικούς λόγους είναι για ν’ αρέσουν και στην σύντροφό τους.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?
Αφού βελτιώνεται η εξωτερική εμφάνιση των ανδρών είναι φυσικό να βελτιώνεται και η ψυχολογία τους. Η αυτοπεποίθησή τους αυξάνεται και είναι πιο αισιόδοξοι. Συγκεκριμένα ένας άνδρας που με είχε επισκεφθεί, απέφευγε να εμφανίζεται σε πολυσύχναστες παραλίες γιατί τον ενοχλούσε το τοπικό πάχος στο στήθος και την μέση του γύρω από την κοιλιά. Αφού υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση και γυναικομαστία, δεν υπήρχε πλέον κάτι να τον εμποδίζει να εμφανιστεί στην παραλία και να κάνει κανονικά τα μπάνια του.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ» ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Οι άνδρες πλέον τα τελευταία χρόνια είναι πιο ανοιχτοί στις αισθητικές επεμβάσεις σε σχέση με το παρελθόν και το ενδιαφέρον τους είναι σαφώς μεγαλύτερο τόσο για επεμβατικές όσο και για μη επεμβατικές εφαρμογές. Μάλιστα φαίνεται πως το ποσοστό των ανδρών που απευθύνονται σε πλαστικούς χειρουργούς είναι αυξημένο στη χώρα μας σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός και οι άνδρες τώρα πια δείχνουν εμπιστοσύνη στις καινούργιες τεχνικές και στους εξειδικευμένους γιατρούς του χώρου. Επίσης, τα πρότυπα της ζωής έχουν αλλάξει και θέλουν και τον άντρα, αντίστοιχα με την γυναίκα, να ασχολείται με την εξωτερική του εμφάνιση και να βελτιώνει την εικόνα του.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.